Turkka Saarikoski1. Tenori

Tässä on mies, jolla on aina miljoona rautaa tulessa. Turkalla on ideoita, mielipiteitä ja onneksi myös kykyä hoitaa kuoron asioita niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin. Turkalla on ilmiömäinen kyky ja halu omaksua kaikkea uutta. Tällä ennakkoluulottomuudella hän on vaikuttanut valtavasti kuoron ulkoiseen olemukseen ja ilmaisuun. Turkka apinoi uskottavasti kaikkia selkärankaisia ja rangattomia ja tätä kykyä olemme käyttäneet häikäilemättömästi hyväksi konserteissamme. Turkan panos näkyy vahvana monissa Semmaribiiseissä. Kielitaitoisena kaverina hän toimii ulkomaan matkoilla luottospiikkaajana ja kääntää biisejä englannin kielelle.

Levyjen, julisteiden ja mainoksien graafinen suunnittelu on langennut viime vuosina myös Turkalle. On ollut helppo antaa vastuuta kaverille, jonka kuorohistoria on siitä pisimmästä päästä. Turkan vastuulla on suurimmaksi osaksi myös se, että päätimme hankkia kuorobussin, Moby Dickin. Valaan surkea fyysinen kunto ei tietenkään johdu Turkasta, vaan pelkästään huonosta onnesta. Trendi- ja tyylitietoisena Turkka iski Sontowskin lahdella silmänsä ranskalais-belgialaiseen kaunottareen ja uskoi vilpittömästi, että siitä tulee Suomen komein keikkabussi. Siitä on kulunut kohta puolitoista vuotta ja usko on vahva, mutta koetuksella. Siviilielämässä Turkka luottaa kuitenkin laatuun, Toyota laatuun.

Turkka harrastaa vapaa-aikanaan veneilyä, auton tuunausta, kaksipyöräisiä ja kaikkea siistiä maan ja taivaan väliltä. Tämä kaveri voi hurahtaa ihan mihin vaan.