Tuomo Rannankari1. Tenori

Tuomo on armoitettu hunajakurkku, Suomi-rock-melodioiden maestro ja kuoron ylivoimaisesti karvaisin mies. Jos kaveri ei ajaisi edes joskus partaansa, olisi joukossamme alta aikayksikön intialaisen vuoristogurun tai ZZ Top -kitaristin näköispainos. Ja usein onkin. Lauluntekijälahjakkuus Tuomo ottaa hetkessä haltuun instrumentin kuin instrumentin, viimeisin valloitus on kaikkea muuta kuin ruosteisesti soivan banjon näppäily.

Puuseppää aina tarvitaan, ainakin Tuomon rintamamiestalolla. Tämä laulava luokanopettaja taitaa siis myös talonrakentamisen. Tuomo on kiihkeä kuntourheilija ja myös menestyksekäs veteraanikymmenottelija. Vankkaakin vankempi kilpaurheilutausta näkyykin helposti hallavan turkin alla pilkottavasta, lihaksikkaasta vartalosta. Talvi-iltoja Tuomo viettääkin mieluummin hiihtoladulla kuin postimerkin kokoisen matkatelevisionsa ääressä kotisohvalla. Tuomo ei siis ole varsinainen digiajan teknologiahörhö, enempi käytännön toiminnan miehiä.

Tuomolla on jalat maassa. Hölmöimmät, villeimmät ja kalleimmat, kuuta taivaalta tavoittelevat visiot Tuomo mieluiten feidaisi ja keskittyisi olennaiseen eli hyvän musiikin tekemiseen ja esittämiseen. Toisaalta, bilevaihteen löydyttyä Tuomo voi soittaa non-stop, aamuun asti kitaralla koko Eppu Normaalin tuotannon, vaikka ei enää toisilla pysyisi kädessä soitin…