Pasi Pohjola1. Tenori

Tämän kaverin kuorohistoria on pitkä kuin mies itse ja siihen mahtuu suuri määrä hienoja biisejä, sooloja, spiikkejä ja koreografioita. Yleisölle ovat varmasti tulleet Pasin esiintymistaidot ja -vietti tutuksi vuosien varrella. Pasin rooli oli merkittävä jo alkuaikojen Semmarituotannossa. Kesäleirirockin kaikki varmaan muistavat. Vuosien varrella moni Pasin biisi on päätynyt levylle asti. Meille kuorolaisille Pasin rooli on kuitenkin ollut paljon monivivahteisempi kuin yleisölle. Tälle kaverille tapahtuu aina kaikenlaista, johtuen perin kovasta kilpailuvietistä ja tinkimättömästä luonteesta.

Urheilutausta lyö leimansa lähes kaikkeen Pasin tekemisiin. Oli kysymys sitten miten epäurheilullisista lajeista tahansa, ”kilipaaluhan” siitä helposti tulee. Tämä ominaisuus ja härkäpäisyys on vienyt Semmareita eteenpäin epätoivon hetkillä. Pasin esimerkkiä seuraten olemme usein palaneet perusasioiden pariin rautalankamallia noudattaen. Pasi ei jää koskaan toimettomana seisomaan jos keikoilla tapahtuu mokia.Hänen uransa tähtihetki sattui vuosia sitten Espoon konserttisaliin, jossa ”Asento ja Lepo” -biisin sanat vain kerta kaikkiin unohtuivat, vaikka biisi aloitettiin useampaan kertaan. Toisen puoliajan Pasi lauloi sitten silmä mustana.

Pasin vaikutuksesta kuoron sisäisessä keskustelussa vilahtelevat esimerkiksi seuraavanlaiset käsitteet: oma kaiku, Pösi, hojaantuminen, pieni niin pieni hiirulainen, HKV, rautalankamalli, nahkalompakko. . Pasin musiikillinen tausta nojaa Suomi-rockiin ja hän harrastaa rintamamiestalon hoitoa sekä veteraaniurheilua.