Pasi Niemelä1. Tenori

Pasi eli tuttavallisesti Paatu, liittyi kuoroon roudattuaan tiukasti parin kiertueen ajan… ”Roudauksen kautta kuoroon” -menetelmä on toiminut muutaman muunkin kuorolaisen kohdalla loistavasti. Paatun asenne oli kohdallaan jo tuolloin, mutta eturiviin astuttuaan hän on osoittanut vahvuutensa myös laulupuolella. Monelle on ollut yllätys, että Pohjanmaalta voi tulla noinkin tasapainoinen ja rauhallinen kaveri, joka vielä hoitaa hommansa pitämättä suurempaa meteliä. Paitsi tietysti rummuttaessaan. Paatun liityttyä rivistöön on kuoron poljento ollut kohdallaan ja erilaiset rytmisoittimet ovat olleet ahkerassa käytössä keikoilla. Joissakin uusimmissa biiseissä Paatun taidot ovat olleet lähtökohtana, kun kappaleita on tehty. Ja tietysti se Hyvää Yötä -biisikin löysi tiensä uusimmalle levylle.

Paatu innostui myös kovasti Moby Dickin ostosta ja käy konehallilla fiilistelemässä ja tuunailemassa ihan omaksi ilokseen. Jonkinlainen kummisetä hän on näissä bussiasioissa epäilemättä. Tuollainen näkymätön kuoron yhteisten asioiden hoito ja tuunaaminen on ollut muutenkin Paatun sydämellä. ”Mä voin hoitaa”- lausahdus on kaverille tyypillistä. Amerikan-reissulla Paatu oli niin huomaamaton, että unohtui vanin kyydistä Blainen kaupunkiin pariksi tunniksi odottelemaan, muun porukan edetessä Birch Bayhin. Ei silloinkaan pohjalainen veri kuohahtanut, eikä herne mennyt nenään savolaiseen tapaan.

Paatu harrastaa omakotitalollisen askareita, laskeutuu köysien varassa kallion rinteitä ja soittaa rumpuja. Ranka on yhtyeen nimi. Painakaa mieleenne!