Heikki Luumi1. Basso

Ulkonäkönsä puolesta Heikki voisi olla syntyjään Ateenasta, mutta kirkonkirjat liittävät miehen Rautjärvellä syntyneiden uljaaseen joukkokuntaan. Tällä herralla sickspack ei kulje käsipuolessa, vaan sijoittuu tiukasti ala- ja ylävartalon välimaastoon. Ei siis ihme, että Heikki on saanut naisyleisön silmissä varsinaisen fanipalan maineen.

Osaa Heikki tosin muutakin kuin näyttää hyvältä. Semmareihin liittymistä edelsi kunniakas työura kuoron roudarina ja teknisenä apumiehenä. Kesti pitkään, ennen kuin huomattiin miehen osaavan myös laulaa. Kokemusta oli sitä ennen karttunut julkaisulavoilta. Näytteleminen sujui kuin tanssi – ja tanssihan Heikiltä kyllä sujuu! Koreografiapuolella Heikin vaikutus kuoron ilmeeseen onkin ollut merkittävä. Uskottavuutta löytyy sekä apinan, teknotaiturin, että räyhäkkään pogoilijan rooleihin.

Harrastukset ovat varsin urheilullisia. Suunnistajana Heikki on kuoron ykkönen, jalkapallokentillä terrierimäinen kärkimies. Kävelylenkit suoritetaan kuitenkin labradori Alman seurassa. Kesäisin miehen löytää Päijänteen vesiltä kipparoimasta Minea-nimistä purjevenettään. Kuoron keskuudessa onkin pieni mysteeri, miten tämä treeneissä varsin heikolla keskittymiskyvyllä varustettu tyylitaituri onnistuu löytämään mielenrauhan, jota pitkillä purjehdusreissuilla vaaditaan. Arvoituksellista!