5.3.2017

Kevättä kohti treenaten

Niinpä se vaan alkuvuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Treenejä on pidetty ja keikallakin käytiin Siilinjärvellä. Pitkään jatkuneen toiminnan yksi salaisuus taitaa olla se, että tehdään riittävästi, muttei liikaa keikkoja. Näin kaikki ovat meille erityisiä hetkiä, eikä mihinkään lähdetä tekemään ”rutiinisuoritusta”. Jännitystä oli taas ilmassa ja monenlaista hauskaa muistoa ja selvitymistarinaa jäi savon reissultakin mieleen…:) Kiitos järjestäjille ja täydelle salille!

Seuraavana viikonloppuna lähdetään taas rakentamaan uutta. Porukalla luodaan erilaisissa ryhmissä koko viikonloppu musaa ja saadaan sieltä toivottavasti lisää uusia teoksia tai ainakin aihioita syksyn kiertueelle. Näillä näkymin kiertue toteutuu marraskuu-tammikuu 2018 välisenä aikana ja aika kattavasti pitäisi kiertuepaikkakuntia olla ohjelmassa. Kesällekin on tulossa lisää keikkoja, lisätään niitä keikkakalenteriin, kun varmistuvat.

Aurinkoista kevättä ja tapaamisiin!